منزلی که به نام پدرم بود به نام برادرم کردیم برای فر وش اقدام کند وی امتناع می کند آیا راهی برای ابطال سند وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۷۹

دوباب منزل ازپدرم ارث مانده ویکی ازاین منزل هارابه اسم برادرمان کردیم تابفروشد ولی الان چندسال است که ازاین کار امتناع میکند.راه حل چیست؟آیاامکان باطل کردن سندوجوددارد؟ومنزل دوم که هنوزبنام پدرمان است.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به نوع انتقال دارد اگر بیع بوده است نمیتوانید ابطال نمایید . مدارکتان بایستی مطالعه شود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام
اگر سند را به نامش شده و با شهادت شهود و اقرار خودش میشه باطل کرد که پروسه طولانیه و اگر وکالت دادید فسخ کنید

سلام
اگر سند را به نام ایشان زدید خیر امکان باطل کردن نیست ولی اگر وکالت دادید بله می توانید وکالت را فسخ کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط