منزل را از طریق صلح عمری به خواهرم داده بودم ولی الان سند تک برگی گرفتم و خواهان تخلیه ملک هستم از چه طریقی باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۱

سلام
بنده یک ملک دارم که سال ۸۹ به خواهرم دادم،طی این چند سال پولهایی بین ما رد و بدل شده ولی رسیدی دریافت نشده.بنده در حال حاضر به ملک خودم نیاز دارم .به دلیل یک سری مشکلات خانه را با صلح عمری به خواهرم داده بودم ولی اسفند ۹۷ سند تک برگی را به نام خودم گرفتم.حال خواهر من ادعا دارد که پول هایی که ازش گرفتم به پول روز برگردانم و از ملک من را تخلیه نمی کند.چه راهکار هایی دارد؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

خواهرتان می تواند با استناد به ادله محمه پسند اصل مبالغی که به حساب شما واریز کرده است را به انضمام خسارت تاخیر تادیه مطالبه کند در خصوص صلح نامه نیز بسته به نوع صلح پاسخ متفاوت است که بهتر است متن صلح نامه مطالعه شود.

در خصوص وجوه پرداختی باید دادخواست بدهد . در خصوص تخلیه نیز شما حق این کار را ندارید مگر این که در صلح نامه شرط فسخ شده باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط