🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

منظور از استخراج پرونده چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴,۲۶۹

سلام و خسته نباشید
دستور قضایی مبنی بر استخراج پرونده با وصول نتیجه در تاریخ فلان صادر گردید وقت نظارت به لحاظ عدم وصول نتیجه اقدامات ضابطین تجدید در تاریخ فلان تعیین گردید این متن ها دیروز در سامانه ثنا برام از اجرای احکام کیفری اومده پرونده ام پنج سال است در اجرای احکام کیفری است جرم محکومیت من انتشار عکس،تهدید،رابطه نامشروع است خودم را معرفی نکرده ام شاکی ام رضایت نمی‌دهد
دو سال حبس تعزیری دارم
۱۷۳ شلاق تعزیری
یعنی ۹۹ شلاق تعزیری و ۷۴ شلاق تعزیری دارم

خواهشا پاسخ بدهید ممنون

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام استخراج پرونده به معنای مطالعه و برداشت خلاصه پرونده

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام وقت نظارت به لحاظ عدم (نگرفتن )وصول نتیجه (حاصل نشدن نتیجه )اقدامات ضابطین تجدید(دوباره )انجام پذیرفت

با سلام
استخراج پرونده به معنای از ردیف و اعلام نتیجه دستورات قضایی به ضابطین دادگستری به علت عدم وصول پاسخ استعلام های ضابطین وقت نظارت تجدید شده تا در موعد مقرر مکاتبات لازم برای اجرای حکم صورت پذیرد.

سلام
دستور بررسی مجدد پرونده

درود بر شما، تفسیر این ابلاغ بدین معناست که به ضابطین دستور داده شده در مهلت مقرر اطلاعات پرونده و اسناد و مدارک موجود را جهت مطالعه و بررسی، گردآوری کنند، لکن به دلیل عدم وصول گزارش در مهلت مقرر، مجددا این دستور صادر گردیده و برای آن وقت نظارت تعیین شده است.

سلام مطالعه پرونده و اسناد ی وگزارش نویسی وبه صابطین ابلاغ برای بدست اودن ادله ومدارک لازم و بیشتر ‌‌..موفق باشید

درود
ضابطین دادگستری از دادگستری دستور جلب شما را دارند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط