🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

منظور از تعدیل تقسیط چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۴۴۰

سلام
در خصوص شکایت شخصی که به بنده حمله کرد و دیه براش اومده ولی هر بار یه چیز میاد که رد میشه حالا این اومده معنیشو نمیدونم میشه لطف کنید؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به این معنی است که چون توانایی پرداخت دیه رو ندارند درخواست قسطی کردن اون را دادند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

زمانی که شخص شروع به پرداخت اقساط میکند ممکن است وضعیت مالی شخص بدتر از قبل شود و یا تورم اقتصادی ایجاد شود که در اثر آن محکوم علیه نتواند اقساط را بپردازد که در این صورت دادخواست تعدیل اقساط را مطرح میکند.

به این معناست که دیه, تعیین شده قسطی, میشودوبه شماپرداخت میگردد

باسلام احتمالا ایشان اعسار از پرداخت دیه دادن که پرداخت اقساطی کنن برای دیه که در دادگاه قبول شده و سپس اقساطی رو که در دادگاه براشون تعیین شده رو زیاد دونستن و تقاضا دادن که مبلغ اقساط هم کم بشه این میشه تعدیل تقسیط

باسلام
تعدیل زمانی ارایه میشود که مدیون اعسار داده و دین او بصورت اقساطی پرداخت خواهد شد و چون تمکن مالی پایینی دارد و نمیتواند اقساط را پرداخت نماید دادخواست تعدیل از اقساط میدهد

مشاوره را واضح مطرح کنید که بهتر راهنمایی بشید
ولی در حد فرمایشتون به نظر می رسه برای پرداخت مبلغ دیه، اقساط تعیین شده و طرف مقابلتون تعدیل این اقساط را مطالبه کرده

مشاوره‌های حقوقی مرتبط