🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

منظور از طرح دعوی حقوقی شامل مرور زمان نمیشود چه مواری را شامل میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲۶

با توجه به پاسخ سرکار خانم… کارشناس محترم بنیادوکلا در خصوص اقدام به طرح دعوی مطالبه خسارات ناشی…دعوی حقوقی و اینکه فرموده بودند دعوی حقوقی شامل مرور زمان نمیشود !! ؟؟ ایا این موضوع در خصوص دعوی اختلافات در قرارداد مشارکت در ساخت و عدم انجام تعهدات طرف دوم قرارداد مشارکت در ساخت و تخلفات غیر قانونیرنتنند عدم برگزاری جلسه داوری و عدم داشتن امضای یکی از وراث و متوصل شدن به جعل و احتمالا رشوه به شعبه دادگاه در صدور احکام فرایشیبصورتیکه راه برای تنظیم سند رسمی کل ملکو تجمیع دو زمین و ثبت سند بنام ان فرد و رشوه به دادگاه برای عدم ابلاغ قانونی در صورتیکه در زمان دادگاه بنده به لیل دیگری در زندان بودم و عدم ارسال ابلاغ به زنان و … با وجود عدم حضور احدی از وراث قاضی حکم را حضوری اعلام کرده و بدون توجه به مطابقت امضاء داور و صورتجلسه داوری و اسامی امضاء کنندگان قراردادمشارکت با داوری جعلی و حکم غیابی که حضوری اعلام شده و بدون توجه (بخوانید با توجه و عمدا) بدون وجود نام یکی از ۴ ورثه حکم به الزام به سندو محکومیت ۴ورثه نموده و تمامی واحدهارا واگذار نموده آیا هموز راهی برا احقاق حق ورثه مانده
بنده تمکن مالی برای پرداخت هزینه ها ی گزاف را نداشتم و البتهبا نفوذ این فرد هیچ وکیلی در شهرستان گنبدکاووس وکالت پرونده را قبول نمیکرد همانطور که در ابتدا با عدم رضایت به مشارکت ما عمدا خانه را تخریب نمود و پرونده کارشناسی در شورا گم شد کارشناس نمونه دیگری نداشت فیلم بردار که همسایه و عکاسی در محل داشت نمونه ای از فیلم نداشت.معاونت وقت شهرداری فقط ناظر غیر متاسف ویرانی خانه ای که مادر مسن من بهمراه عروس و نوه نوزادش در ان خاب بودند به عمد تخریب شد و ان فرد پاان هر سال بعنوان انبوه ساز برتر شهرستان گنبدکاووس از سوی شهرداری تقدیر میشد و شعبه ۷ سابق منحل شد و بدون اینکه ما کوچکترین بویی از ماجرای سند ببریم بعد ۵سال متوجه شدیم که سند کل ملک بنام ایان است!!

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرسش بیش از اندازه مبهم است و مطلقا هیچ استنباطی از آن حاصل نمی شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

سلام ، سوال روشن و مفهوم نیست .

موضوع نیاز به بررسی بیشتری خواهد داشت…

اگر نام احد از وراث در تنظیمسند لحاظ نشده باشد ابطال سند را به استناد انحصار وراثت مطرح نمایید

سوال نامفهوم و گنگ و مبهم است دعوی حقوقی شامل مرور زمان نخواهد شد و ایت تبعات کیفری خواهد بود که در صورت گذشت زمان و شرایط خاص ماده ۱۰۴ و ۱۰۵ و ۱۰۶ قانون مجازات شامل مرور زمان خواهند بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط