🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

منظور از نامه با موضوع «اعاده پرونده به بایگانی راکد» و گیرنده «بایگانی»، چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۷

سلام وقت همگی بخیر ، پرونده پزشکی دارم رای برای پرداخت دیه صادر شده و منتظر اجرای حکم بودم و پرونده به شعبه اجرای احکام کیفری دادسرا ارسال شده ، توی پرونده اینترنتی نوشته شده نامه صادره به شماره ... مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۰۱ با موضوع «اعاده پرونده به بایگانی راکد» و گیرنده «بایگانی» ثبت گردید. منظور از این متن چیست؟ با تشکر

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مراحل قضایی پرونده کامل و احتمال پرداخت دیه به شماره سپرده دادگستری وجود دارد .و پرونده جهت بایگانی اعاده شده است .جهت پیگیری حضورا به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، پرونده به بایگانی ارجاع شده، بهتر است مساله را حضورا از طریق شعبه ی موردنظر پیگیری نمایید، به احتمال زیاد دیه پرداخت شده که پرونده به بایگانی رفته.

سلام. احتمال دارد که دیه توسط محکوم علیه پرداخت شده است لذا پرونده به بایگانی راکد رفته است. حضورا پیگیری کنید.‌

مشاوره‌های حقوقی مرتبط