🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

منع ادامه کار بدلیل تست مثبت اچ ای وی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۶

اگر تست مثبت اچ آی وی مانع از ادامه کار باشد (شغلی که به کارت سلامت نیازمند است) تکلیف فرد بیمه شده تامین اجتماعی چیست؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی شغل خود را تغییر داده یا از بیمه بیکاری بهره مند شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود فراوان
با توجه به توضیحات بایستی به شغل دیگری که نیاز به کارت بهداشت نداشته باشد مشغول گردد ، سوابق بیمه به قوت خود باقیست و در صورت بیکاری میتوانید از حق بیمه بیکاری اخذ نمایید .

بادسلام،به سوابق بیمه خللی وارد نمی شود می توان بیمه بیکاری دریافت کند یا شغل دیگری پیدا کند.

سلام
بیمه نعلق میگیرد و اگر در آن مرکز مشغول به کار باشید میتوانید از مرخصی استفاده نمایید تا بهبودی حاصل گردد.

با سلام
معمولا به دلیل این بیماری کسی از کار کردن منع نمی شود و می تواند در جای دیگری مشغول به کار شود. در نهایت اگر کار دیگری هم نتواند پیدا کند سوابق بیمه قبلی به قوت خود باقی است و می تواند از بیمه بیکاری استفاده کرده یا برای خودش شخصا بیمه رد کند.

باسلام تازمانیکه مشغول به کاربوده ایدکه بیمه تعلق میگیردپس ازآن هم میتوانیدازبیمه بیکاری استفاده کنید

با سلام ، به سوابق بیمه خللی ایجاد نمی کند ، جای دیگری مشغول به کار شود ، بیمه برایش رد کنند ادامه می یابد یا خودش بپردازد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط