🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

من باید مجدد بروم و به قاضی بگویم که بیکارم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۴۹

سلام

۲هفته پیش برای اینجانب از شعبه اجرای احکام مهریه ابلاغیه آمد که ۵ روز فرصت داری که مراجعه کنی و ۲سکه مهریه را پرداخت کنی درصورت عدم پرداخت جلب صادر خواهد شد.به اجرای احکام مراجعه کردم وگفتم بیکارم و ندارم و اجازه بدید قاضی اجرای احکام ببینم و مسئول دفترش بهم گفت اگه سکه آوردی میذارم قاضی رو ببینی ولی سکه نیاوردی لزومی نداره قاضی رو ببینی و قاضی قبول نمیکنه.خلاصه فقط یه لایحه دفاعیه(به پیوست استشهاد نامه بیکاریم) بهش دادم وگذاشت تو پرونده وبرگشتم خانه.الان ۲ هفته گذشته وحکم جلبی برام نیامده.

الان چه کار کنم برم دوباره بگم قاضی اجرای احکام ببینم و جریان بیکاریم بگم؟

اگه مراجعه نکنم چه حکمی ممکنه برام بزنه قاضی شعبه اجرای احکام مهریه؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. می توانید درخواست تعدیل اقساط مهریه دهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود تعدیل اقساط را مطرح نمایید

بنظر میرسد که لایحه دفاعیه شما مانع جلب نشده بلکه زوجه حکم جلب راتاکنون نگرفته است

سلام . درخواست تعدیل اقساط مهریه مطرح نمایید .

چنان چه در وضعیت معیشتی و اقتصادی شما تغییری به وجود امده است می توانید دادخواست تعدیل اقساط مهریه را تقدیم کنید و گواهی تقدیم دادخواست را به اجرا ارائه دهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط