🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

من خود معرف بزنم چی میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۷

سلام خسته نباشید من از ۱۶ امسال ۳ بار تا الان فرار خدمتی خوردم یه بار که من ۳ ماه تو کمپ بودم برا ترک اعتیاد ولی نامم سر یه امضا که باید پزشک کمپ امضا میکرد برا خدمتم به بن بست خورد ی ذره طول کشید اخرش بیخیال شدم بار دومم ۶ روز اینا بود تو همون پادگان قضاییش گف دیگ غیبت نکن نامتم درس کن من این سریم درس میکنم حبس نری بعد شم الان بیشتر از ۲ ماهی میشه نرفتم میخاستم بدونم میتونم من معافیت بگیرم پدرم بیماری صرح داره مادرممم بیماری قند و چربی خون پدرمم کارگره باید کمک خرجش باشم اگه الان من خود معرف بزنم چی میشه یا بیان ببرنم چی میشه با این مشکلات بازم باید برم حبسم و بکشم و خدمتمو کنم یا خیر خودمم پگروه به عصاب روان هستم سابقه خودزنی اینا دارم همچنین بیماری تالاسمی میخاستم بدونم سوع پیشینه میشه برام بعدا برام مشکل ایجاد کنه فرارم اگه مجبور به خدمت شم که تمومش کنم معافیت ندادن یا خیر بعد بعد چه مدت پاک میشه اصن پاک میشه حبسم برام ببرن حدودا برام چقدر حبس میبرن و چقدر برام اضافه خدمتی میخوره سرباز ارتشم هستم ممنون میشم جه بدین

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه برای اخذ معافیت ، نبایستی فرار از خدمت یا اضافه خدمت داشته باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط