🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

من محکوم به حمل چاقو میشوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۷

سلام
من به جرم حمل چاقو متهم شدم در حالی که کسی از دست من چاقو نگرفته و توی بوته ها بوده و مال من نبوده .
میخاستم بدوتم الان من محکوم به حمل چاقو میشم یا نه؟ و اینکه مجازاتش با اینکه سابقه ندارم و ۱۷ سالمه چیه ؟
و یه سوال دیگه اینکه الان من تو سایت رفتم برام اومده تحقیقات مقدماتی ترساندن مردم با سلاح سرد در حالی که من اصلا اهل این حرفا نیستم و اصلا دعوا نکردم چه برسه به ترساندن مردم با سلاح سرد ، پس وقتی من اینکارو نکردم چجور باید از خودم دفاع کنم باید برم پیش همون بازپرس ؟
و اینکه تمام این قضایا سابقه میشه و در آینده برای کار دولتی و ... مشکل ساز میشه ؟
شرمنده طولانی شد اگر میشه جواب بدید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا به دلیل سن زیر ۱۸ سال در صورت محکومیت برای شما سابقه کیفری رد نخواهد شد
اگر برای شما اتهام ترساندن مردم یا سایر موارد داده شده بایستی این امر از سوی دادگاه اثبات گردد در غیراینصورت رد و شما تبرئه خواهید شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مخاطب گرامی
گزارش ضابط دادگستری شهادت افراد و.. همه ی این مسائل برای محکومیت شما نسبت به عنوان مربوطه مهم هستند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط