🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

من میتونم با قولنامه برم نمایندگی موتورم سند کمپانی بگیرم یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۵

سلام من سال ۹۴ موتور صفر از یه موتور فروشی خریدم و توصیه کامل کردم و یه قول نامه ازش گرفتم ولی نرفتم سند بزنم حالا طرف مغازش جم کرده و خارج از کشور هیچ نشونه ای ازش ندارم من میتونم با قولنامه برم نمایندگی موتورم سند کمپانی بگیرم یا نه ممنون میشم کمکم کنید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شرکت سازنده موتورسیکلت آن را به نمایندگی که به شما فروخته است داده باشند و قولنامه ایشان را قبول داشته باشند می‌توانند سند را به نام شما تنظیم نمایند ولی چنانچه امتناع نمودند باید علیه ایشان و علیه کسی که به شما فروخته است دعوای الزام به انتقال رسمی سند مالکیت موتور سیکلت از طریق مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود با تقدیم دادخواست مطرح نمایید تا به شورا یا دادگاه ارجاع و رسیدگی و حکم مقتضی صادر شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

تنها در صورت تنفیذ و اثبات بیع و ارائه سوابق و مدارک مالکیت ایادی متعاقبه می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند را مطرح نمایید تا پس از تایید و صدور حکم امکان انتقال سند فراهم گردد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط