🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

من می توانم برای قسمت اول اجراییه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۰۴

در پرونده من از سال ۹۶ مطرح شده درخواست التزام به تنظیم سندو دریافت خسارت بوده است . در دادگاه تجدید نظر رای به التزام تنظیم سند داده شده و به دادگاه بدوی ارسال شده و آنجا هم رای قطعی صادر شده است ولی قسمت دریافت خسارت به علت فوت یکی از تجدیدنظرخواندگان فعلا متوقف شده است
مراحلش چطوری هست باید چکار کنم؟

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام گواهی انحصار وراثت توسط ذینفع اخذ و به دادگاه ارائه میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
گواهی انحصار وراثت توسط ذینفع اخذ و به دادگاه ارائه میشود

با سلام

بایستی جهت به جریان افتادن دادرسی، گواهی انحصار وراثت اخذ گردد.

وقت بخیر با اخذ گواهی حصروراثت ورثه را برای به جریان افتادن پرونده معرفی نمایید

سلام .با اخذ گواهی حصروراثت ورثه را برای به جریان افتادن پرونده معرفی نمایید...

با فوت خوانده رسیدگی متوقف میشود و باید ورثه شخص با صدور گواهی انحصار وراثت مشخص شوند و سپس مجددا دعوا به طرفیت آنان ادامه پیدا میکند.

با احترام با اخذ گواهی حصروراثت ورثه را برای به جریان افتادن پرونده معرفی نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط