🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

من نیاز فوری دارم با دادستان ملاقات کنم؛ بابد برم دادسرا یا دادگاه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۵۸۲

سلام
و سوال دیگم اینکه سریع همون موقع اجازه ملاقات میدن بهم؟؟ ممنونم

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به دادسرا مراجعه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

با سلام دادسرا می باشد اما معمولا دادستان روزهای خاصی را برای ملاقات تعیین می کنند که با دفتر هماهنگی کنید

با سلام
برای ملاقات با دادستان بایستی به دادسرا مراجعه نمایید
جهت ملاقات حضوری معمولا ایام خاصی تعیین شده و بایستی وقت ملاقات رزرو گردد
اما در صورت شرایط بحرانی و خاص میتوانید وقت ملاقات فوری اخذ نمایید .

به دادسرا مراجعه کنید

سلام
دادسرا باید تشریف ببرید ضمن آنکه در بعضی از ایام هفته ملاقات عام دارند در اون روز خاص شاید بدون نوبت هم بتوانید ملاقاتشون کنید در غیر اینصورت حتما باید با هماهنگی قبلی با دفتر ایشان اقدام کنید.

سلام
میبایست به دادسرا مراجعه نمایید لیکن ایام ملاقات اشخاص معمولا ایام تعیین شده ای میباشد که میبایست قبلا وقت رزرو نمایید اما معمولا معاونین دادستان را میتوان راحت تر ملاقات نمود در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم که راهکار و مرجع پاسخگوی شما چه مقام قضایی میتواند باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط