🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

من پول رو کامل گرفتم و نمی خوام پس بگیرم، الان چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۳

سلام
تقریبا ۱ هفته پیش ماشینی رو فروختم و وکالت دادم شخص تعویض پلاک را انجام بده
ماشین رو برده شهرستان و تعویض پلاک نکرده، تلفنی باهاش تماس گرفتم و گفت که ماشین را می خوام پس بدم
در صورتیکه من پول رو کامل گرفتم و نمی خوام اینکار را بکنم
الان چه باید بکنم؟
آیا فرد میتواند ماشین را پس دهد ؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ایشان حق فسخ داشته باشند میتوانند اقدام به فسخ نمایند در غیر اینصورت امان فسخ وجود ندارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بستگی به شرایط مبایعه نامه تنظیمی شما دارد که ایا چنین شرطی و چنین حقی پیش بینی شده یا خیر

سلام
در خصوص اظهارنظر در این مورد میبایست متن قرارداد مورد بررسی قرار گیرد. در صورتیکه ایشان حق فسخ داشته باشند میتوانند اقدام به فسخ نمایند در غیر اینصورت امان فسخ وجود ندارد.

سلام
خیر فسخ معامله نیازطمند ارائه ادله کافی می باشد و ایشان نمی توانند بدون دلیل اقدام به فسخ معامله نمایند و همجنین فسخ فوری است و ایشاناگر چنبن قصدی داشتند باید تاکنون اقدام می کردند به نظر بهترین اقدام ان است که مبادرت به طرح دعوای الزام به فک پلاک و تقاضای دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو نمایید

بستگی به مبایعه نامه تنظیمی و محتوا و شروط ضمن عقد آن دارد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط