🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

من چجوری میتونم ثابت کنم که امضای منو جعل کردن و تازه سیاهه را نوشتن؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۶۳

باسلام،من زوج هستم و مدتیه ازدواج کردم ،همسرم میخاد جدا بشه و درخواست استرداد جهیزیه داده،یه سیاهه نوشته از همه وسایل خونه و امضای منو پاش جعل کرده،من چجوری میتونم ثابت کنم که امضای منو جعل کردن و تازه سیاهه را نوشتن؟

۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورتیکه شاهدی در این خصوص در اختیار دارید ارائه نمایید و تا پیش از پایان جلسه اول رسیدگی ادعای خود در خصوص جعل را مطرح نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام،تا پایان جلسه اول میتوانید ادعای جعل نمایید تا توسط کارشناس بررسی گردد .بعد از آن میتوانید شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول نمایید تا هم از جهت قدمت سیاهه و هم امضای شما مورد بررسی قرار گیرد.

با احترام در دادسرا مطرح کنید تا جهت جعل به کارشناسی ارجاع شود

دادخواست جعل به طرفیت زوجه دردادسرامطرح نمایدتاازطریق کارشناس مشخص شود

با سلام ،شما می توانید از طریق دادسرا ادعای جعل نمایید با ارجاع به کارشناسی مشخص خواهد شد

با سلام اگر امضای شما جعل شده باشد می توانید در دادسراادعای جعل کرده تا موضوع به کارشناسی ارجاع گردد.

با درود
در صورتی که جعل صورت گرفته باشد می‌توانید در ضمن دادرسی ادعای جعل نموده و تقاضای ارجاع به کارشناس مربوطه داشته باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط