🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

من یک نفر شاهد که پدرم بود آوردم و شهادت دادند اما در متن نوشته شاهدی نداشته ام،الان من باید اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۷

با سلام
به دنبال شکایت از سه نفر ( دو برادر به همراه پدرشان ) که متهم به توهین، تهدید ، اخاذی و مزاحمت تلفنی شدند دادیار پرونده براساس محرز بودن و مسلم بودن بزه های انتسابی و صورتجلسه مواجه حضوری و صورتجلسه فایل های صوتی تماس و نیز براساس ماده ۶۰۸، ۶۶۹ و ۶۴۱ برای هر سه نفر قرار جلب به دادرسی و منع تعقیب را صادر کرد و جلسه بعدی به یک ماه بعد موکول شد.

بنده به شعبه مراجعه کردم و ابلاغیه را گرفتم علاوه بر این نکات که دادیار در ابلاغیه نوشته بودند اشاره کردند که شاکی (یعنی بنده) هیچ شاهدی ارایه نداده ام و دلیل دیگری نیز ارایه نداده ام و براساس اصل شرعی و قانونی برائت و مواد ۴ و ۲۶۵ از قانون آیین دادرسی کیفری بدلیل فقدان ادله کافی قرار منع تعقیب صادر شد و قرار صادره پس از موافقت دادستان ظرف ده روز پس از ابلاغ قابل اعتراض از طرف شاکی در دادگاه کیفری می باشد. مقرر است پرونده در اجرای ماده ۲۶۵ از قانون موصوف به نظر دادستان محترم برسد.

لطفا نظرات خود را در خصوص متن بالا برای بنده بنویسید.
حال سوال بنده این است که من یک نفر شاهد که پدرم بود آوردم و شهادت دادند اما در متن نوشته شاهدی نداشته ام،الان من باید اعتراض بزنم؟
یا اینکه بعد از برگزاری جلسه با دادستان بعدا می توانم اعتراض خود را بنویسم؟

با تشکر

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادیار برای بخشی از اتهامات جلب به دادرسی وبرای بخشی منع تعقیب صادرکرده است
ولی شما میتوانید به منع تعقیب ظرف مدت ده روز اعتراض کرده و دلایل و شواهد خودرا به دادگاه ارائه دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
دادیار برای بخشی از اتهامات جلب به دادرسی وبرای بخشی منع تعقیب صادرکرده است
ولی شما میتوانید به منع تعقیب ظرف مدت ده روز اعتراض کرده و دلایل و شواهد خودرایی دادگاه ارائه دهید

اززمان‌ابلاغ قرار ، ۱۰روز مهلت اعتراض دارید

سلام زیرا پدر شما شرایط شاهد شرعی را یعنی عدم ذینفعی را نداشته از اینرو شهادت او رد شده است.چون جرم شما جزو جرایم حد وتعزیر است با شهادت بر شهادت هم ثابت نمی شود مگر آنکه شما تعدیل شاهد نمایید.چنانچه منع تعقیب به علت فقدان ادله صادر شده باشد شما ظرف مهلت قانونی حق اعتراض به قرار دادسرا را دارید .

با درود مفاد مطالب ارسالی با توجه به اینکه هم حکایت از منع تعقیب و هم حکایت از جلب به دادرسی بود متناقض است متن سوال را بازبینی و باز ارسال بفرمائید. در هر صورت چنانچه منع تعقیب به علت فقدان ادله صادر شده باشد شما ظرف مهلت قانونی حق اعتراض به قرار دادسرا را خواهید داشت.

برای بخشی ازاتهامات قرارجلب به دادرسی و بخش دیگر قرار منع تعقیب صادرشده .‌

مشاوره‌های حقوقی مرتبط