🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مهریه و حق و حقوق چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۷

سلام همسرم دوسال است که به علت اعتیاد منو رها کرده و بدو من هیچگونه کمک هزینه ای د در منزل پدری هستم و حتی یارانه من و دخترم را هم نمیده، اوایل جدایی تا ۹ ماه دخترم رو به مکانی ناشناخته برد تا بالاخره با حکم حضانت و دردسرهای زیاد بچه رو پس گرفتم من چیکار میتونم برای پس گرفتن حق و حقوقم انجام بدم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق مالی شما ناشی از ازدواج در نفقه ، مهریه ، و احیانا اجرت المثل ایام زوجیت خلاصه می شود.
حضانت تا ۷ سالگی با شما است و بعد از آن هم در صورتی که بتوانید عدم صلاحیت پدر را اثبات کنید، می توان خوشبین بود که حضانت با شما است.
در صورتی که صرفا در حال حاضر به دنبال حقوق مالی هستید، اقدام به تنظیم دادخواست های حقوقی مربوطه نمائید. البته دریافت مهریه مقدماتی دارد که دفاتر خدمات قضایی شما را راهنمایی خواهند کرد.
در صورتی که قصد اقدام در جهت طلاق دارید با اخذ مشاوره ی حقوقی اقدام به طرح شکوائیه ی ترک انفاق نمائید.
در هر صورت به مشاوره ی آنلاین اکتفا نکنید!

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
شما بایستی دادخواست هایی جداگانه جهت مطالبه مهریه ، ترک انفاق ، اجرت المثل به دادگاه ارایه دهید تا اقدامات قانونی اجام گیرد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط