🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مهلت پرداخت دیه بعد از رای دادگاه چقدر هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸

با سلام خسته نباشید ببخشید من یه سوال داشتم دقیقا یک سال پیش من در کارخانه دچار حادثه شدم و ۱۵درصد پنجاه شیش صدم درصد پزشک قانونی صدمات بدنیم شد صاحب کارخانه بیمه قبول نکرد که دیه رو بده بخاطر قرادادشون و این شد که باید خود شخص دیه رو بده امروز دقیق یکسال چندساعت هست که از موقه حادثه گذشته تمام مراحل رو هم طی کرده پرونده تقریبا بیست روز پیش جواب نامه بیمه اومد که گفتن باید خود شخص بدش و جواب نامه رو بردم دادم دادگاه که بیمه گفته باید خود شخص بدش الان خواستم بدونم ایا ممکن هست اقساطیش کنن دیه رو و ۱۵درصد دیه چقدر میشه و به نرخ الان میدنش یا سال ۹۸ اینم بگم ماه حرام بوده و ایا دادگاه مهلت چقدر میده که دیه رو بده

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرداخت دیه به روز محاسبه خواهد شد
اگر قرار بر این باشد شخص خود اقدام به پرداخت دیه نماید میتواند دادخواست اعسار دهد و اگر مالی از ایشان اطلاع دارید اقدام به توقیف و مسدودی حساب ایشان نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام
مهلت پرداخت دیه بسته به مورد از ۱ تا ۳ سال از زمان وقوع جنایت(قتل یا جراحت) است. عمدی شبه عمدی و خطای محض

در مورد ماه حرام، افزایش دیه فقط برای قتل و فوت است نه جراحت

مشاوره‌های حقوقی مرتبط