مواد قانونی و طرق اخذ سود سهام شرکت تعاونی

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۶

با سلام، پدرم ۲۰ سال پیش ۲۰ درصد سهام یک شرکت تعاونی رو خریداری کرده و سند موجود می‌باشد، حال می‌خواهم از این شرکت سود سهام این ۲۰ سال که به ما داده نشده رو بگیرم، ماده قانونی و راه‌حل چیست؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اساسنامه شرکت می بایست مطالعه شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام. اینکه نوع شرکت تعاونی که یک شرکت تجاری است، سهامی عام است یا خاص و همچنین مواد اساسنامه باید مورد ملاحظه قرار گیرد. در هر صورت امکان مطالبه سود این بیست سال وجود دارد. در ضمن بسیار سخت است که در این بیست سال شخصی با این درصد بالای سهام را از سود شرکت کنار گذاشته باشند

در صورت عدم تمایل شرکت به پرداخت یا عدم حصول توافق، می توانید از طریق مراجع قانونی پیگیری کنید.
مقامات نظارتی بر تعاونی ها مانند اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی می توانند به شما در این زمینه یاری برسانند.
در نهایت، می توانید از طریق مراجع قضایی و طرح دعوای حقوقی نسبت به مطالبات خود اقدام کنید.
قبل از هر اقدامی، از قوانین و مقررات مربوط به تقسیم سود در شرکت های تعاونی آگاهی کامل کسب کنید
ماده ۲۵ قانون بخش تعاونی به نحوه تقسیم سود خالص در شرکت های تعاونی می پردازد. طبق این ماده، پس از کسر ذخایر قانونی، اندوخته احتیاطی، حق تعاون و آموزش و پاداش، الباقی سود خالص به ترتیبی که در اساسنامه و شرایط ضمن عقد پذیرفته شده است، بین اعضا تقسیم می گردد

بادرود
بدوا باید دید سهام خریداری شده چه نوع سهامی است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط