🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

موانع قانونی کشاورزی در صحرا یا بیابان و خرید آن

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۱۳

آیا کشاورزی در صحرا یا بیابان منع قانونی دارد؟ آیا می‌توان قسمتی از صحرا و بیابان را خرید؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر درخواستی دارید به اداره منابع طبیعی جهت بررسی مراجعه نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام صحرا و بیابان جزو انفال عمومی است و به تملک اشخاص اختصاص پیدا نمی نماید

صحرا و بیابان در مالکیت دولت است و در صورتی که به طریق قانونی به شما واگذار کرد و یا از دولت اجازه بگیرید می تواند کشاورزی کنید. در غیر این صورت خیر.

با سلام
صحراها و بیابان ها منابع ملی محسوب و سند مالکیت به نام دولت است مگر مواردی که استثنا شده است و سابقه احیا داشته باشند.

با سلام
وفق اصل ۴۵ قانون‌ اساسی انفال و ثروت های عمومی در اختیار حکومت است، قابلیت تملک ندارد و دولت تنها می تواند امتیاز بهره برداری از آن ها را برای مدت مشخص و محدودی به اشخاص واگذار نماید.

خیر و فروش اموال عمومی ممنوع هست

با درود ، صحرا و بیابان متعلق به دولت هست و منابع طبیعی و ملی هست، بدون مجوز قانونی از وزرات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی، هرگونه دخل و تصرفی در آن ،جرم تلقی میشود ولی میتوانید با ارایه طرح کشاورزی و باغی به وزرات جهاد، مقداری جهت اجرای طرح در آن ، بشما واگذار نمایند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط