🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

موتورسیکلتم را چطور پس بگیرم؟و آیا اجازه دارم از بیمه درخواست عدم پرداخت دیه شخص ثالث را نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۴

با سلام
همسرم به دلیل اختلافی که با هم داشتیم منزل را ترک کرده و سند و کارت ماشین و موتور سیکلت که به نام بنده است را با خود برده و خودش منکر این کار شده.
خودرو در اختیار خودم است اما موتور را از سال قبل در اختیار برادر زنم به دلیل نداشتن وسیله نقلیه قرار دادم و حالا حاضر به پس دادن نیست.
سوال اول:با توجه به اینکه سند به نام من است و هیچ قراردادی هم نداریم چطور می توانم موتور سیکلت را بگیرم
سوال دوم:در تصادف رانندگی که با خودروی بنده و به رانندگی دوستم تصادف منجر به جرح صورت گرفته. آیا بنده میتوانم اجازه استفاده از بیمه شخص ثالث را جهت پرداخت دیه را ندهم یا خیر؟
ممنون از پاسخگویی دوستان

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام :
در مرحله اول با اشخصی که موتور سیکلت شما در تصرفش هست اظهار نامه ای مبنی بر عودت وسیله نقلیه با مدت زمان معین ارسال نمایید .
در صورتی که بس از گذشت زمان معین در اظهارنامه وسلیه نقلیه باز نگرداند ، دادخواست علیه ایشان مطرح نمایید .
در مورد مدارک اول اظهارنامه به ایشان ارسال نمایید و در صورت بازنگرداندن مدارک دادخواستی در شورا حل اختلاف مطرح و بعد از رای درخواست المثنی نمایید .
در مورد بیمه چون خودرو با پلاک شخصی شما هست و قرارداد فروش و امانی بودن خودرو وجود ندارد ، در صورت داشتن بیمه شخص ثالث خوردو تصادفی رای بر پرداخت خسارت از طرف بیمه داده میشود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

نمیتوانید اثبات به بردن اسناد توسط همسرتان نمایید ولی میتوانید درخواست مفقودی مدارک نمایید و مجدد مدارک را دریافت نمایید ، در خصوص سوال دوم نمیتوانید مانع پرداخت بیمه شوید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط