🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

موتور رو سند نزدن؛ چه کار باید کنم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۰۲

سلام وقت بخیر،من یه موتور سال ۹۶ از یکی از دوستای همکارم خریدم که سندشو بنام تا خواستم بنام بزنم دزدیدنش،بعداز ۶ ماه کلانتری تهران نو پیداش کرده،ولی کسی به من چیزی نگفته،فکر کنم صاحب سند موتور رو تحویل گرفته و به من هیچی نگفته،به نظر شما الان باید من چیکار کنم

۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مرحله اول بهرتین وضعیت استعلام از وضعیت موتور می باشد که از طریق پلیس راهنمایی و رانندگی قابل استعلام می باشد. در مرحله دوم می توانید با مراجعه به دفاتر الکترونیک قضایی دادخواست الزام تنظیم به سند می توانید سند را به نام خود کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

درود
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید. می توانید ابتدا دادخواست استرداد موتور را هم ثبت کنید.

درود برشما
طبق قرارداد فی مابین شما و فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم نمایید

سلام
اگرقراردادداریدعلیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سنددهیددرخصوص تحویل ابتدا بررسی کنیدکه دریدفروشنده هست یانه سپس دراینخصوص طرح دعوی کنید

با سلام بله کلانتری صاحب سند و پلاک را مالک میداند

از شخصی که موتور را از ایشان خریداری نموده اید تقاضای الزام به سند نمایید و طبق مدارک موجود موتور را تحویل بگیرید

با سلام
چنانچه موتور را تحویل گرفته باشد از طریق راهنمایی و رانندگی مشخص هست دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید ومدارک و مبایعه نامه و متن پیامک ها و هر چه در رابطه با اثبات مالکیت دارید به دادگاه ارائه ذهید موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط