🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مورد کودک آزاری قرار گرفتم؛ الان من اگر با اورژانس اجتماعی تماس بگیرم چه کاری برای من انجام می‌دهند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۴

دختری ۱۷ ساله هستم.از کودکی مورد تنبیه بدنی مادر قرار گرفته ام و گاها و به ندرت از پدر. اما با وجود اینکه الان ۱۷ سال سن دارم هنوز هم مثل کودک از مادرم کتک میخورم. کتک ها به صورتی نیست که آثارش آنچنان بماند اما معمولا جای چنگ ها یا کبودی هایش مقداری هست.این رفتارهای مادرم سوای از همه چیز مقداری تحت تاثیر رفتار های پدرم است که دست به زن شدید دارد. اما من نمی‌توانم این شرایط را تحمل کنم. همین امروز علاوه بر کتک زشت ترین و رکیک ترین فحش ها را نثار من کرده است و الان میخاستم با اورژانس اجتماعی تماس بگیرم تا کاری کنند اما میترسم از اینی که هست بدتر بشه وعواقبش بدتر باشه.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری موضوع شوید ولی بهتر است از طریق وساطت افراد فامیل نیست به آن اقدام نمایید !

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
چنانچه شوایط قابل تحمل نیست با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اما اصولا اینطور موارد حال فعلی را بدتر مینماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط