مگر دیه نباید بر اساس مرد مسلمان محاسبه و از طرف مقابل از طریق اجرای احکام مطالبه شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۲

با سلام.
مادر خانم من حدود ۱۰ سال پیش در حال گذشتن از خیابان با اتومبیلی تصادف و مجروح شدند و هوشیاری خود را از دست دادند و زندگی نباتی در این سالها داشتند.دادگاه ۲ و نیم برابر دیه زن مسلمان برای ایشان تعیین کرد که ۳ سال پیش از طرف بیمه اتومبیل پرداخت شد.ما اعتراض کردیم که مبلغ دیه باید بر اساس مرد مسلمان پرداخت شود نه زن مسلمان که دادگاه گفتند ما در همین مبلغ پرداخت شده میتوانیم مطالبه از طرف مقابل بکنیم و مازاد بر ان را اگر بتوانید باید از صندوق پرداخت خسارات مطالبه کنید و خلاصه پرونده را برابر اصل کردند و تحویل داده اند و گفته اند خودتان پیگیر شوید .سال گذشته هم مادر خانم من فوت نمودند.سوال من این است که مگر دیه نباید بر اساس مرد مسلمان محاسبه و از طرف مقابل از طریق اجرای احکام مطالبه شود؟ و ایا مطالبات و مراحل اداری دریافت بایستی از طریق وراث انجام شود یا از طریق دادگاه یا از طریق راننده محکوم شده؟ ممنون

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بیمه تا سقف تعهدات می تواند بپردازد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

درود بیمه تا سقف تعهدات میتواند پرداخت کند

تا سقف تعهدات بایستی از بیمه پرداخت شود

سلام وقت بخیر
تا سقف تعهدات از بیمه پرداخت میشود

با درود بیمه تا سقف تعهدات میتواند پرداخت کند

با سلام
بیمه تا سقف تعهدات میتواند پرداخت کند

درود
در تصادفات دیه زن و مرد برابر می باشد وراث به طرفیت اداره بیمه طرح دعوی نمایند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط