🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میانگین درصد دیه ای که بهم تعلق میگیره چقدره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹

سلام یه سوال داشتم
من یک ماه پیش سر کار تعدادی درب ضد سرقت برگشت روم و پام از ۵ جا شکسته جدا ازین که هیچ چفت و بستی به ما ندادن که درها رو ببندیم فقط سرپا میزاشتیمشون حالا میخام بدونم شکایت کنم دستم جایی بند هست رفتم دکتر که گفتن دوتا شکستگی زانوم داره با پارگی رباط زیر زانو که عمل کردم و یک شکستگی کف پا و دو شکستگی دیگه تو موج پا دارم با پارگی رباط پا که برای موچ پام و کف پامم دوباره دکتر عمل نوشته میخواستم میانگین درصد دیه ای که بهم تعلق میگیره چقدره و تو ماه محرم هم این اتفاق افتاده و تاثیری رویه رصد دیه داره ماه محرم و هزینه‌ دکتر که دادم بابت عمل میتونم از کار فرما شکایت کنم بگیرم. چون همه رو خودم هزینه کردم و بیمه تامین اجتماعی دارم شرکت بیمه کرده ولی بیمه مسعولیت و یا بیمه حوادث ندارن ممنون میشم جواب بدین

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع مقدار دیه بر اساس معاینه پزشکی قانونی و بر مبنای نوع جراحت ، میزان مصدومیت ، نحوه بهبودی و ...... تعیین شده و دیه و ارش بر این اساس محاسبه خواهد شد لذا امکان اظهارنظر بدون بررسی فنی پزشکی قانونی وجود ندارد . همچنین دیه ماه حرام فقط مربوط به دیه فوت بوده و در جراحات تفاوتی میان ماههای حرام و غیر حرام نیست .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

بعداز شکایت که از مرجع قضایی انجام میدید ارجاع به پزشک قانونی می دهند چند درصد شما آسیب دیده ایت برایتان در حکم صادر اگه منتهی به رای شد دیه مشخص میکنند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط