🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتواند بدون گرفتن وثیقه متهم را در بازداشت موقت نگه دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۲

بارپرس به اتهام جعل مهر باز داشت موقت صادر کرده به مدت ۳۰ روز و بعد از این مدت مجدد بازپرس بازداشت و تشدید کرده و نوشته ابقاع شده است جلوی قرار و بسته و وثیقه هم قبول نمیکنه. میگه منتظر استعلام هست چه مدت بازپرس میتواند بدون گرفتن وثیقه متهم را در بازداشت موقت نگه دارد درصورتیکه استعلام آگاهی بابت استفاده از مهرها اومده که استفاده نشده و متهم سابقه کیفری و شاکی هم ندارد راهی نداره با وثیقه بیاد بیرون؟ متهم زن و بچه داره و واقعآ شرایط روحی خوبی ندارن

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
قراربازداشت ازسوی بازپرس نیازبه دلیل هست وتادوماه قابل تمدید هست وبه قرارصادره میشود اعتراض کرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام ، نهایتا دو ماه می‌تونه ، شما از طریق دادستانی میتونید موضوع رو پیگیری کنید و در صورت ادامه تا دوماه و تمدید اون، به قرار صادره اعتراض کنید

سلام وقت بخیر
تداوم بازداشت و ابقاء قرار،نیازمند توجیه و استدلال است.در صورت اعتراض نسبت به تصمیم اتخاذ شده از سوی بازپرس،متهم میتواند ظرف ۱۰روز از تاریخ ابلاغ به دادگاه صالح اعتراض کند.

باسلام واحترام ...بازپرس بستگی به جرم میتواند تا حداقل مجازات قانونی جرم انجام شده میتواند قرار صادر وابقاء نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط