میتواند مجبور کند تا از صندوق استفاده شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۲

سال ۱۴۰۰ برادر خانم بنده بعنوان مقصر حادثه براش ۱۸ درصد دیه در نظر گرفتن که الان ۶ ماه داره ماهی یک میلیون تومان قسط میده که درجمع حدود ۷۵ میلیون دیه باید پرداخت کنه.سوالم اینه که آیا همین ۷۵ میلیون رو باید بده یا اینکه سال به سال مبلغ ۷۵ میلیون میره بالاتر ؟سوال دوم اینه که فرد زیان دیده رفته صندوق تامین خسارت بدنی .واز صندوق زنگ زدن و گفتن بیان برای سفته وکارهای صندوق.آیا صندوق میتونه ما رو مجبور کنه که بیایم و از صندوق استفاده کنیم؟ما از طریق دادگاه ماهیانه داریم پرداخت میکنیم و راحت تریم.

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه پرداخت میشه میتونید مراجعه نکنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

باسلام مازاد دیه به صندوق ارجاع خواهد شد.

سلام
دیه به قیمت روز پرداخت باید محاسبه و پرداخت گردد مگر اینکه بر مبلغ ثابتی توافق کرده باشید و جهت مازاد دیه به صندوق ارجاع می‌شود.

سلام وقت بخیر
الباقی به صندوق ارجاع خواهد شد.

با سلام
مازاد دیه به صندوق ارجاع میشود

اصل بر این است که اقساط قابل پرداخت مطابق نرخ دیه زمان پرداخت محاسبه شوند مگر اینکه در حالتی که بر یک مبلغ قطعی توافق شده باشد اگر بر یک مبلغ توافق کردید افزایش پیدا نمیکند

درود
نسبت به مازاد دیه به صندوق مراجعه می گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط