🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتوانم اثبات کنم که امنیت جانی ندارم و حاضر نیستم خانه ی پدرم دیگر زندگی کنم، به نتیجه میرسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۹

سلام،
خانمی ۳۱ ساله هستم، پدرم به دلیل اینکه من رو با پسری در خیابان دیدند به قصد کشت کتک زدند، در این بین خانواده من هم شاهد ماجرا بودند اما همه طرف پدرم هستند، پدرم گفتن اگه نیاد خاستگاری میکشتم و خونم گریبان اون پسر و خانوادش رو میگیره و تهدیدش کردن که بیاد خاستگاری من، تمام بدنم اثار کبودی هست، می خوام بدونم میشه ازشون شکایت کنم و درخواست کنم از دادگاه که امنیت جانی ندارم و حاضر نیستم خانه ی پدرم دیگر زندگی کنم، ایا دادگاه از من دفاع خواهد کرد؟ ایا دادگاه کمکی برای سرپناه دادن به کسی که امنیت جانش در خطره میکند؟ ایا در این تعطیلی ها فریاد من به جایی خواهد رسید؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون فوت وقت به دادستان محل مراجعه کنید تا با ارجاع به پزشکی قانونی آثار جراحات در پرونده ثبت شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درودبرشما
مرجع قضایی نهادرسیدگی به تظلمات ودادخواهی است بله شما میتوانیداز پدرتان شکایت کنیدالبته توجه داشته باشیدکارشماهم درارتباط برقرارکردن میتواندجرم تلقی گردد پیشنهادمیشودبامصالحه موضوع را فیصله دهیداماچنانچه اوضاع برایتان غیرقابل تحمل است میتوانید به مراجع قضایی مراجعه نمایید.

سلام بله میتوانید از بابت ضرب و جرح شکایت کرده و مطالبه دیه هم بکنید و هم شکایت تهدید باتوجه به اینکه سن شما ۳۱ سال می باشد میتوانید جدا از خانواده زندگی کنید ولی در هر حال توصیه می شود اختلافات در محیط خانواده حل و فصل گردد و پدر تون هم قطعا در راستای خیر شما قدم برمیدارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط