🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتوانم از کتک و فحاشی پدر به دختر شکایت کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۹

دختری ۲۹ساله هستم توسط پدری مورد ضرب و شتم و فحاشی و پرخاشگری قرار گرفتم می خواهم حضانتم را به مادرم بسپارم و از او علیه کتک زدن شکایت کنم

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به سن شما . بحث حضانت منتفی است و شما تصمیم می گیرید باپدر باشید یامادرتان .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
دختر ۲۹ ساله از حضانت خارج گردیده است لیکن شخصا میبایست علیه ضارب شکایت نماید

با سلام
شما میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه پدر خویش مبنی بر ضرب و جرح عمدی و فحاشی و سایر موارد اقامه دعوی نمایید البته برای این امر بایستی گواهی پزشکی ، مدارک و مستندات و نهایتا شاهدی بر ادعای خویش به دادگاه ارایه نمایید .
در این سن نیازی به اجازه دادگاه برای حضانت شما نخواهد بود و اگر تمایل به زندگی با مادر را دارید میتوانید شخصا اقدام نمایید .

سلام
اولا شما دیگر تحت حضانت نیستید دختر از ۹ الگی دیگر تحت حضانت نیست
بله حق شکایت دارید

حضانت در مورد افراد بالغ منتفی است
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام توهین و ضرب و جرح عمدی شکایت کنید لیکن بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط