🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتوانم بدلیل رابطه پیامکی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۸۴

سلام
وقت بخیر
یه سوال داشتم از خدمتتون
خانم من تو اینستا با یه اقای غریبه چت میکنه! من به عنوان شوهر این خانم میتونم شکایتی علیه خانمم انجام بدم؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات رابطه نامشروع نیاز ب مستندات و ادله کافی دارد میتوانید با در دست داشتن تصویر پیامک ها ب پلیس فتا مراجعه نمایید و پیگیر باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درصورتیکه پیام ها محتوای جنسی داشته باشد و قابل اثبات باشد قابل شکایت است

سلام بله تحت عنوان رابطه نامشروع میتوانید علیه ایشان شکوائیه تنظیم نمایید.

درود و عرض ادب
صرف چت جرم نیست مگر اینکه رابطه نامشروع را ثابت نمایید.

با سلام جنابعالی می‌توانید با موضوع اقدام به رابطه نامشروع علیه همسرتان شکایت کیفری تنظیم کنید ولی ابتدا بدور از هر گونه خشونت با وی صحبت کنید بعد از عدم نتیجه مطلوب اقدام به طرح شکایت کیفری نمایید

بله قطعا!
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و به اتهام رابطه نامشروع علیه ایشان اقامه دعوا کنید

بستگی به این مورد دارد که چه نوع ارتباطی بینشان برقرار است میتوانید شکایت کافری کنید ولی اینکه اثبات رابطه نامشروع بحث دیگری است که باید دید چه متن هایی بینشان رد و بدل شده

مشاوره‌های حقوقی مرتبط