🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتوانم خواهرم را از خانه بیرون کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۴۰

سلام من ۲۹ سالمه و یه دختر معلول هستم با خانواده زندگی میکنم ولی صاحب خونه منم خواهری دارم ۱۵ ساله داره مارو اذیت میکنه ازدواج هم کرد ولی طلاق گرفت برگشت هر روز عربده کشی و فحاشی میکنه و مادرمو کتک میزنه میخوام از خونه بیرونش کنم ولی نمیره بیرون چکار میتونم بکنم؟ ممنون از شما

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اورژانس اجتماعی و ۱۱۰ تماس بگیرید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

از لحاظ قانونی وظیفه ای به نگه داشتن ایشان درمنزل شخصی ندارید.اما از لحاظ اخلاقی بهتر است که ابتدا سعی در مصالحه و سازش کنید.پیشنهاد میگردد ابتدا با اورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس بگیرید

باسلام
بله شما حق شکایت و بیرون کردن ایشان را دارید و نیازی نیست بیش از این ۱۵ سال زیر دست ایشان ضرب و جرح و سلب آسایش شوید

سلام. میتوانید شکایت مزاحمت طرح کنید یا با تماس با پلیس اقدام به تهیه صورت جلسه و اقدامات قانونی نمایید

با سلام. می‌توانید علیه ایشان شکایت توهین و.... مطرح کنید و حتی از منزل بیرون کنید ولی بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید که مسالمت آمیز حل شود.

سلام. شکایت مزاحمت مطرح کنید.

سلام
میتوانید همان زمان با ۱۱۰ تماس بگیرید و سپس شکایت توهین و فحاشی و ایجاد مزاحمت مطرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط