🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتوانم دیه بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۹

ماشین فرار کرده من خیلی صدمه دیدم میتوان دیه گرفت چون اطلاع نداشتم دیه میدهند و من بی کس بودم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ابتدا باید خودرو مقصر را پیدا کنید بعد شکایت مطرح نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در تصادفات رانندگی که راننده مقصر حادثه فرار کرده و شناسایی نمی گردد دیه مصدوم از صندوق تامین خسارتهای بدنی قابل پرداخت است

سلام. بله باید ابتدا شکایت خود را در دادسرا طرح کنید و اثبات کنید که در فلان تاریخ چنین حادثه ای برای شما اتفاق افتاده است. در نهایت اگر راننده پیدا نشود از طریق بیت المال قابل مطالبه است

سلام، لطفا سوال خود را کامل تر و با بیان دقیق حادثه رخ داده مطرح بفرمایید، در صورتی که به موجب تصادف دچار صدمه شده اید، با داشتن شماره پلاک ماشین در دادسرا محل وقوع جرم تحت عنوان ایراد صدمه بدنی غیر عمدی شکایت نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط