🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتوانم شکایت کنم از نصب دوربین در آن خانه و تبرئه بشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۸

با سلام بنده هستم و با خانمی در خانه یکی از آشناهای همسرم که به خارج از کشور سفر کردن و کلید خانه شان را داشتم رابطه داشتم و متاسفانه در خانه دوربین نصب بوده و همسرم فیلم رابطه مان را دارد میتوانم شکایت کنم از نصب دوربین در آن خانه و تبرئه بشم؟!

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محیط‌های خصوصی شامل محیط‌هایی است که به حریم شخصی افراد مرتبط است. محیط‌هایی مانند (محیط داخلی منزل، اتاق‌خواب افراد، اتاق رخت‌کن و …) است و مجازات نصب دوربین مداربسته غیرمجاز در این موارد سنگین است. به‌طورکلی جهت نصب دوربین مداربسته در محیط‌های خصوصی باید مجوز رسمی اخذ نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
باید مراتب بررسی شود تا بتوان اظهار نظر نمود.
این گونه که شما بیان نمودید ملک شخصی بوده و مشکلی جهت نصب دوربین مداربسته در آن وجود نداشته است .
در ارتباط با رابطه تان با آن خانم نیز باید محرز شود رابطه نامشروع بوده یا زنا؟ تا بتوان شرایط آن را مطرح نمود.

بسمه تعالی :فرض مذکور خیر

سلام و احترام

ابتدا ماده قانونی را برای شما می فرستم تا در جریان جزییات قرار بگیرید:

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

رابطه نامشروع یکی از جرایم منافی عفت میباشد.

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است.
پیامک و چت و تصویر و فیلم از مواردی است که می تواند به علم قاضی کمک کند.

نکته اینکه درست است نصب دوربین امنیتی در محیط های خصوصی (بدون اخذ مجوز) جرم باشد و موجب نقض حریم خصوصی گردد، و شما این حق را دارید که به موجب ماده ۷۴۵ قانون مجازات اسلامی به جرم نقض حریم خصوصی و افشای اسرار شخصی شاکی شوید، اما از طرفی در صورت شکایت همسرتان از شما به جرم روابط نامشروع و اثبات آن به دادگاه، امکان محکومیت شما در هر حال وجود دارد.

توصیه می کنم جهت پیگیری و دفاع در زمینه روابط نامشروع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید، چراکه با تجربه و دانش کافی می توان در جهت بهتر به نتیجه رسیدن این موضوع گام برداشت.

امیدوارم که موارد بالا مفید واقع شده باشد.

سربلند و پیروز باشید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط