🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتوانم همزمان برای ۵۰ درصد دیگه از بیمه شخص ثالث طرف مقابل استفاده کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۲

باسلام
بنده چند وقت پیش تصادف گردم و تصادف جرحی بود و نظر کارشناس ۵۰-۵۰ شد.میخواستم ببینم آیا میتوانم از بیمه حوادث راننده که در بیمه ثالث خودم وجود داره برای اون ۵۰ درصد که خودم مقصر هستم استفاده کنم و همزمان برای ۵۰ درصد دیگه از بیمه شخص ثالث طرف مقابل استفاده کنم؟؟در صورتی که طرف مقابل بیمه و گواهینامه نداشته باشه به چه صورت میشه؟؟
ممنون از سایت خوبتون

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر گواهی نامه ندارد بیمه بعدا به مقصر رجوع میکند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

با سلام
در بیمه شخص ثالث، راننده مسبب حادثه شخص ثالث محسوب نمی شود و در صورت بروز حادثه از محل بیمه نامه شخص ثالث غرامت دریافت نمی کند.
چنانچه راننده وسیله نقلیه مسبب حادثه بیمه شده در اثر حادثه جان خود را از دست داده یا مصدوم و مجروح گردد، بیمه‌گر بر اساس نظریه پزشکی قانونی بر مبنای نرخ دیه ماه غیر حرام مبلغی به عنوان غرامت به بازماندگان بیمه شده (در صورت فوت )یا خود وی می‌پردازد. حداقل تعهد بیمه گر در این بیمه نامه معادل دیه ریالی یک مرد مسلمان می باشد.
در صورتی که خودرو طرف مقابل بیمه نداشته باشد راننده مقصر می بایست از اموال خود دیه را بپردازد.

طرفین به میزان درصد مقصر بودن وتعهدات بیمه ایی مسئول پرداخت خسارت طرف مقابل است ودر صورتی که بیمه نداشته باشند خسارات و دیه برعهده شخص است

با سلام
بله می توانید از ۵۰ درصد بیمه ی شخص ثالث طرف مقابلتون استفاده کنید

بله می توانید برای ۵۰ درصد از بیمه شخص ثالث استفاده کنید

سلام .بله این امکان وجود دارد که از بیمه استفاده کنید نسبت ب تشکیل پرونده دربیمه اقدام فرمایید

با سلام.هریک از طرفین به میزان درصد مقصر بودن وتعهدات بیمه ایی مسئول پرداخت خسارت طرف مقابل است ودر صورتی که بیمه نداشته باشند خسارات و دیه برعهده شخص است لکن در تصادفات جرحی طبق شرایطی امکان اخذ دیه ازصندوق تامین خسارات بدنی نیز می باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط