🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتوانیم برای جلوگیری از نقض قوانین اسم و مشخصات شخص رو در فایل تصویری مون قرار بدیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸

سلام سوال داشتم در رابطه با آموزش آنلاین اینکه با توجه به عدم رعابت درست قانون حق کپی رایت تو کشور اگر ما یه سری فایل ها آموزشی تهیه کنیم برای آموزش و فروش اون با توجه به اینکه امکان داره هنر جو بعد خرید فایل ها آموزشی اون رو در فضای مجازی بفروشه ما میتوانیم برای جلوگیری از اینکار اسم و مشخصات شخص رو در فایل تصویری مون قرار بدیم در صورت فروش مجدد اون توسط هنرجو به شخص دیگه برای اون هنرجو با این روش تعهد ایجاد کنیم نسبت به رعایت حق کپی آموزش مون

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید و حتی قبلش میتوانید یا بصورت قرارداد یا شفاهی این موضوع رابیان نمایید گرچه قرارداد باشد بهتر است

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بله و باید با ایشان یک قرارداد منعقد کنید که در صورت پخش کردن بتوانید علیه ایشان طرح دعوی کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط