🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتوان به شعبه گفت که ابلاغیه نیامده و من هم نرفتم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۵

باسلام ایا ابلاغیه که میاد درسامانه اگر خوانده نشه میتوان به شعبه گفت که به من ابلاغیه نیامده و من هم نرفتم به سامانه ثنا و خبر ندارم منظورم اینه ایا ابلاغیه که خوانده نشه و یا بشه دفتر شعبه میفهمن یا نه و کدوم بهتره باتشکر

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به اینکه در سامانه ثنا ابلاغ صورت گرفته است به منزله رویت خواهد بود و ادعای شما پذیرفته نخواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین

باسلام
چون پیامک در سامانه درج شده است نمیتوانید انکار کنید

باسلام درصورتی ابلاغیه به سامانه ثنا ارسال گردیده باشد دیگر عدم ابلاغ به هر بهانه ای پذیرفتنی نیست.

صرف ثبت ابلاغیه در سیستم ثنا ابلاغ شده تلقی خواهد شد ولو شما به سیستم ثنا وارد نشده و ابلاغیه را رویت نکرده باشید چرا که اولا موعد ثبت ابلاغ با ارسال پیامک به شما اعلام می گردد ثانیا شما باید مرتبا خاصه در هنگام طرح دعوی صفحه شخصی خود را چک و رویت نمایید

درود
خیر ملاک درج در سامانه و ارسال پیامک است.

درود
ابلاغ به شما قانونی صورت گرفته است، فلذا، فرمایش شما فاقد وجاهت قانونی است.

سلام. بله رویت ابلاغیه را متوجه می شوند و اگر رویت نکنید هم باز ابلاغ شده در نظر گرفته می شود.‌ پس عملا فرقی نداره

مشاوره‌های حقوقی مرتبط