🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونم از الان که یکسالشه حضانتشو بدم به پدرش؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۷۹

باسلام.من ی پسر ۱ ساله دارم و پسر من مشکل قلبی داره.همیشه باید ۳ ماه ی بار اکو بشه.ایا من ب عنوان مادر میتونم تا ۷ سالگی که حضانتش با من میتونم هزینه درمانش رو از پدرش بگیرم؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، نفقه فرزند بر عهده پدر است. هزینه های درمانی نیز جزء نفقه است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام و وقت بخیر.
نفقه فرزند مشترک،فارغ از اینکه حضانتش با چه کسی هست،با پدر طفل هست و باید پرداخت کنه.یکی از موارد نفقه هم هزینه های پزشکی هست.خود شما به عنوان نماینده فرزندتون،در صورت عدم پرداخت نفقه از سوی پدرش،امکان طرح دعوا و مطالبه را دارید.
موفق باشید

در هرحال پدر تا زمان مقرر قانونی مکلف ب پرداخت نفقه فرزندان هست و در این زمینه مسئولیت دارد
در اظهارنامه ای خطاب ب ایشان مطالبه خود را عنوان کرده و در صورت عدم افاقه طرح دعوای حقوقی کنید

با سلام و آرزوی بهبودی برای فرزندتان ، بله شما می توانید نفقه فرزند و هزینه های درمان را از پدرش مطالبه نمائید.

با سلام
نفقه فرزند تا سن قانونی بر عهده ی پدر و یا جد پدری میباشد و بایستی پرداخت گردد و ملاک این نیست که تحت حضانت چه کسی باشد مگر اینکه طور دیگری با زوجه توافق شده باشد

با سلام
نفقه فرزند و هرینه دارو و درمان و رفت و آمد به بیمارستان با پدرش هست و باید پرداخت کند و شما می توانید دادخواست نفقه فرزند بدهید
و در مورد سوال دوم هم بله می توانید رد حضانت کنید و به پدرش تحویل بدهید

نفقه فرزند در هر صورت چه حضانت با مادر باشد چه با پدر ،بر عهده ی پدر می باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط