🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونم از پدر و مادرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۴۹۹

سلام من با خانوادم دچار مشکلم تقریبا چهار پنج سالیه که به خاطر هر موضوعی تا میخوام دهنمو باز کنم میوفتن به جونمو سیاه و کبودم کنم میخواستم ببینم میتونم از پدر و مادرم شکایت کنم و کجا برم میشه راهنماییم کنین و میشه زودتر جواب بدین خیلی ضروریه خیلی ممنون

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام بله شما هم می‌توانید شکایت کنید یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام ،این موضوع را با تماس اورژانس اجتماعی (۱۲۳) در میان بگذارید تا مشکل خانوادگی شما مرتفع گردد.

با درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سلام
بله حق شکایت دارید و بخاطر ارتکاب جرم مجازات می شوند

با گزارش ۱۱۰ و گواهی پزشکی قانونی به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی علیه ایشان اقامه دعوا کنید

با سلام
بله میتوانید شکایت کنید.بدین صورت که به محض وقوع ضرب و جرح به کلانتری مراجعه نموده و ضمن شرح واقعه،تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی نمایید.اگر در این خصوص شهود یا مستندات دیگری هم دارید،به شکایت خود ضمیمه نمایید.عاقبت بخیر باشید.

باسلام
ابتداعا اگر قصد شکایت نداشته باشید میتوانید از طریق تماس با اورژانس اجتماعی با شماره تماس ۱۲۳ اقدام نمایید و گزارش دهید و اگر جوب درستی حاصل نشد میتوانید به هنگام ضرب و جرح از سوی خانواده سریعا با ۱۱۰ تماس و صورتجلسه شود و با معرفی به پزشکی قانونی و شکایت علیه ایشان اقامه دعوی نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط