🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونم از چه راه هایی میزان افت قیمت وارده رو کمتر کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۱

سلام وقت بخیر
چندی پیش طی تصادفی یک ماشین از پشت به من زد و ماشین من هم کشیده شد و به ماشین جلویی که پژو پارس بود برخورد و به همین شکل ۵ ماشین با هم تصادف زنجیره ای کردیم.
افسر راهنمایی هر خودرو را نسبت به خودروی جلویی مقصر (با وجود توقف بنده در مسیر و اعتراض به نظر وی در صحنه تصادف) اعلام کرد و از بیمه خسارت دریافت کردیم.
حال پس از مدتی خودرو پارسی که با آن تصادف کردم درخواست افت قیمت خودرو داده و پرونده به دادگاه عمومی حقوقی ارجاع و مبلغ ۲۲ میلیون براورد افت قیمت شده!
خودرو پارس مدل ۹۴ و دارای بیمه بدنه نیز بوده است.
میخواستم راهنماییم کنید که میتونم از چه راه هایی میشه میزان افت قیمت وارده رو کمتر کرد یا پرونده رو بست با توجه به اینکه من مقصر اصلی نبودم. از طرفی خودرو جلویی ممکن است قبلا نیز تصادف داشته و ماشین از قبل نیز رنگ دارباشد که من از ان اطلاعی ندارم

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما صرفا می توانید به نظر کارشناسی اعتراض نمایید که موضوع مجددا بررسی خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام
به رای صادره اعتراض نمایید، ودرخواست مجدد ارجاع به کارشناس دهید ، که هزینه کارشناسی نیز بعهده شما میباشد، تمامی موارد عنوان شده را کارشناس مشخص خواهد نمود.

سلام
زمان دریافت بیمه بدنه اتومبیل بدنه توسط شرکت بیمه بررسی میشود و پس از ان مبلغ پرداخت میگردد بنابراین اگر اتومبیل از قبل رنگ داشته باشد مشخص میشود هم چنین شما میتوانید برای تعیین افت قیمت درخواست کارشناسی نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط