🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونم ایشون رو با مهریه مجاب به طلاق توافقی کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۶۹

سلام وقت بخیر من خواهان طلاق توافقی هستم ولی همسرم راضی به طلاق نیست میخواستم بدونم میتونم ایشون رو با مهریه مجاب به طلاق توافقی کنم اینطور که نصف مهریه رو بابت راضی شدن به طلاق ببخشم و نصف دیگر رو بابت حضانت کامل فرزندم و رهن یک خونه برای من و پسر دوساله ام .قبل از فرزند دار شدن مهریه یک بار اجرا گزاشتم ولی دنبالش نرفتم و رضایت دادم اونموقع چیزی نداشت ولی الان داره.زندگی با همسرم برام خیلی سخت شده از نظر روحی و جنسی و مالی تحت فشار هستم ایشون مشکلاتی داره که رسیدگی نمیکنه و اینکه من واقعا احتیاج دارم به مبلغ مهریم که ۳۵۰ سکه هست ولی چاره ای نیست ایشون زندگی رو داره سخت تر میکنه برای من و اینکه اصلا این کار جواب میده یا اینکه برم دنبال طلاق با مهریه و اثبات سختی زندگی با ایشون

۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بایستی در‌کلیه موارد با همسر خود توافق کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام
برای طلاق توافقی باید با همسر خود به توافق برسید

سلام
امکان اجرا گاشتن مهریه را دارید
اما در هر صورت طلاق توافقی نیازمند ذاکره و توافق است

باسلام
اگر کل مهریه رو اجرا گذاشتین بعداز قطعی شدن رای مختومه نمودین دیگر نمیتوانید مهریه اجرا بگذارید

با درود. مجاب کردن زوج به طلاق توافقی با مهریه یا چیز دیگر ممکن نیست. باید فیمابین توافق صورت گیرد. میتوانید با دادخواست طلاق خلع با بخشش کل مهریه و کراهت از شوهر اقدام نمائید

بهتر است به صورت توافقی در قبال بذل کل مهریه اقدام کنید.

چنین توافقی از نظر قانونی بلا اشکال است مضافا اینکه درصورت تراضی برای طلاق توافقی مسیر طلاق بسیار کوتاه تر خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط