🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونم با این مدارکی که دارم از ایشون شکایت کنم و پولمو بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۵

با سلام.
بنده در یک فروشگاه فعالیت میکنم، بصچرت غیر حضوری برای شخصی محصولاتمون رو ارسال کردم بمبلغ ۱۷ میلیون تومان، بصورت پایا برام عکس رسید واریزی ارسال کرده و این پول هیچوقت بحساب ننشسته و خودشونم همینو گفتن، حالا برای گرفتن پولم ده روزه داره امروز فردام میکنه و نمیخواد پول منو بده یا میخواد اذیتم کنه. ازین شخص فقط یه شماره تماس دارم و یه سری مکالمات در چت واتساپ و دوتا شماره حساب من میتونم با این مدارکی که دارم از ایشون شکایت کنم و پولمو بگیرم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
مواردی که ذکر کردید دلیل متقنی محسوب نمی‌شود
ولی برای طرح دعوا خوب است، باید جلسه ی دادگاه را مدیریت کنید تا از طرف مقابل به صورت صریح یا غیر مستقیم اقرار بگیرید
برای اینکه ارزش اثباتی ادعای خود را افزایش دهید از دو شاهد مرد که شاهد فروش و ارسال کالا به طرف مقابل بودند نیز استفاده کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط