🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونم به تنهایی فک پلاک کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۸

سلام من ماشین رو فروختم و قرار شده وکالت تمام ۱۰ روزه به خریدار بدم جهت فک پلاک.. قول نامه تو بنگاه نوشتیم حالا اگه خریدار تصادف یا مشکلی تو این ده روز پیش بیاد یا اصلا اگه فک پلاک نکنه من باید چیکار کنم
لطفا راهنماییم کنیین

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام هر اتفاقی برای ایشان افتاد به استناد قولنامه و وکالتنامه شما حق و تکلیفی بر ذمه ندارید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام با توجه به قرارداد منعقده و رسیدی که مبین تحویل خودرو به ایشان است، هرگونه مسئولیت متوجه وی خواهد بود و در صورت عدم اقدام در مهلت مقرر میتوانید اقدام به درخواست دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو نموده و تقاضای فک پلاک نمایید
بهتر است جهت انجام امر اقدام به اخذ وکیل نمایید

تخلف از مقررات راهنمایی، جرایم به نام صاحب پلاک ثبت می‌شوددر مورد جرایم نیزصاحب پلاک مسؤل است مگر اینکه با اسناد معامله، انتقال خودرو را ثابت کنیددر صورت عدم اقدام برای تعویض پلاک میتوانید دستور موقت مبنی بر توقیف عین خودرو را ازراهنمایی ورانندگی درخواست کنید و سپس دعوای فک پلاک را اقامه کنید

جهت توقیف خودرو به لحاظ عدم فک پلاک به نام شما میتوانید اقدام کنید.
در صورت هر گونه انجام عمل مجرمانه و یا تخلف راهنمایی و رانندگی میتوانید با توجه به تحویل خودرو به مالک جدید دفاع و یا شکایت کنید.

با سلام
اگر خریدار تخلفی انجام دهد بنام شما ثبت میشود که با ارایه مبایعه نامه این امر منتفی خواهد شد
اگر در تاریخ یاد شده اقدام به تعویض پلاک ننمود میتوانید دادخواست الزام به فک پلاک و نیز بدوا تقاضای توقیف پلاک خودرو را ارایه نمایید

با سلام و احترام
در صورت تخلف از مقررات راهنمایی، جرایم به نام صاحب پلاک ثبت می‌شود
در مورد جرایم نیز علی الاصول صاحب پلاک مسؤل است مگر اینکه با اسناد معامله، انتقال خودرو را ثابت کنید
در صورت عدم اقدام برای تعویض پلاک میتوانید دستور موقت مبنی بر توقیف عین خودرو را درخواست کنید و سپس دعوای فک پلاک را اقامه کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط