🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونم تقاضای توقف عملیات اجرایی تا حصول رای قطعی بدم یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۹

سلام من یک محکومیت بابت پرداخت دیه دارم که دو مرحله اعسار دادم دادخواستم رد شد مرحله سوم اعسار دادم بدلیل بیماری خاص که دارم مورد قبول پزشکی قانونی قرار گرفت دادگاه رای به اقساط داد از طرف دیگر شاکی پرونده چند روز پیش جلبم کرد با ارائه حکم جدید اعسار به دادورز با شریط اعسار و پرداخت مبلغ سه میلیون تومان نقدی و یک میلیون تومان ماهیانه آزاد شدم که شاکی معترض بود که حکم قطعی نشده چرا منو آزاد کردند پس از آزادی اعتراض کرده برای تجدید نظر سؤالم اینکه میتونه دوباره جلبم کنه یا خیر؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اعتراض ایشان نتیجه ای نخواهد داشت
هر زمان که در وقت تعیین شده اقدام به پرداخت اقساط ننماید داین میتواند حکم جلب شما را اخذ نماید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
در صورت عمل نکردن به تعهدات و عدم پرداخت اقساط تعیین شده طبق رای صادره امکان جلب هست.

با سلام تا زمانی که رای اعسار قطعی نشود نمیتواند جلب کند و در صورت قطعی شدن رای اعسار طیق رای اعسار موظف به پرداخت دیه هستید و در صورت امتناع از پرداخت اقساط جلب میشوید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط