🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونم تو تجدید نظر رای رو عوض کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۷

بنده برج اخر برج ۳ امسال ماشینمو با ماشینی معاوضعه کردم بعد دو روز متوجه شدم ضرر کردم چون ماشین اون طرف عیب موتوری و چند چیز دیگه داره و اینکه قیمت ماشین اون طرف از ماشین من ارزونتر بوده و ضرر کردم اون طرف منو معطل کرد گفت میام و فلا نیومد تا شد ۱۳ ۵ که من درخواست فسخ رسمی دادم بعد و کارشناس شورا ۱۲ ملیون خرج پیش بینی مردن و حق فسخ رو به من دادن در مبایعه نامه خیاری ساقط نشده و دستی نوشتیم کارای شکایت و انجام دادم تا الان که رفتم دادگاه و گفت قاضی که لایحه بنویس و بیار بنده کامل سر در نمی اوردم از این جریان لایحه و فکر میکنم کامل ننوشتم ننوشتم که معطلم کرده گولم زده که میام فسخ میکنم و فلا تا من دور شد که من دادخواست فسخ دادم. حالا قاضی رای داده به دلیل اینکه من دو روز بعد فهمیدم ولی یک ماه دیگه درخواست فسخ دادم درخواست منو باطل کرده واقعا چرا قاضیه اینهمه ناحقی میکنن میدونست که من بلد نبودم لایحه بنوسم
لطفا راهنمایی کنید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق اعمال فسخ فوری است لاکن نقض رای در دادگاه تجدید نظر بستگی به مدارک و مستندات شما برای ارایه به دادگاه تجدید نطر دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

درود.بابد پروندتون بررسی بشه. منظور قاضی فوریت خیار فسخ بوده که طاهرا به استناد اینکه شما فورا فسخ نکرده اید، دعواتون را رد کرده. ممکنه در دادگاه تجدیدنظر با توجه به مدارک شما بتوان نقض رای کرد.‌

مشاوره‌های حقوقی مرتبط