🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونم حکم عدم ثبات عقلی پدرم را بگیرم و از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰

من خانواده خوبی ندارم از اول کتک و جنگ و دعوا بوده. این به کنار مادرمم جرئت طلاق نداره. کسی که به عنوان پدر تو خانواده بوده تو بچگی آزار جنسی به رسونده و من اون موقع نمیفهمیدم چی شده بزرگتر شدم حالیم شد. الان ۲۲ سالمه سر کار میرم حقوق دارم. میخام جدا بشم از خانواده ولی پدرم با تهدید به اینکه میکشمت نمیزارم جنازت و میندازم کف خیابون و اینا تهدید میکنه این فرد مریضه روانیه مامان منو با هر چی بگین کتک زده از قفل فرمون گرفته تا باتوم و غیره غیره. الان سوالم اینه اگر بخام قانونی اقدام کنم میتونم حکم عدم ثبات عقلی برا این بگیرم؟ و اینکه حکمی بگیرم که نتونه بهم نزدیک بشه اگه نزدیک بشه پلیس بیاد ببرتش به خدا نمیدونید چقدر ترس و دلهره دارم ولی میخام پا بزارم تو این مسیر میخام بدونم چقدر قانون پشتیبان منه. خواهش میکنم جواب بدین به کمک احتیاج دارم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در بروز چنین مشکلی ابتدا با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید
در اسرع وقت از دادسرا شکایت خود را مطرح و درخواست معاینه پزشکی قانونی نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
شما بایستی با شکایت در دادسرا علیه پدر ، از دادستانی بخواهید تا با معرفی به کمسیون پزشکی و پزشکی قانونی جهت تایید سلامتی یا بیماری پدر را صادر نماید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط