میتونم خودمو از پرداخت دیه معذور کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۳۵

شکایتی داشتم مبنی بر اینکه گفتند من با اجر ۶نفرو زدم درصورتی ک شهودشون گفتند وقتی رسیدن دعوا تموم شده و ندیدیم کی کیو زده فقط دیدیم همه رو زمین هستن و اسمی هم از اجر شهودشون نبردند یکی دیگه ازشهودشونم نوشت با طناب من بشون زدم درصورتی که خود شاکیا باز اسمی از طناب نبردند الان میخواسم ببینم که ایا بااین تفاسیر میتونم خودمو از پرداخت دیه معذور کنم؟ چون من اصلا به کسی نزدم فقط دفاع کردم چون ۶نفر روم بودن داشتم خفه میشدم

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مدارک و مستندات می بایست بررسی شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود
نیازمند بررسی وقایع و ادله ها و شهادت شهود ها است. اگر احراز شود که اقدامات شما دفاع مشروع بوده و متناسب هم بوده دیه ساقط می شود.

ممکن است بتوانید شهود را جرح کنید یا به استناد تناقض در اظهارات شان ادعای شاکات را رد نمایید.

با سلام و احترام
پاسخ سوالات بنا به ظاهر فرمایشات شما از این قرار است :
۱- شهود معرفی شده از سوی شاکی را بدلیل تناقض در مفاد شهادت می¬توانید مورد جرح قرار دهید.
۲- در صورتی که جرح شهود موفقیت آمیز باشد می¬توانید به اتهام شهادت کذب نزد مقام قضائی، شکایت کیفری طرح کنید.
۳- استناد به دفاع مشروع یکی از مواردی است که می¬تواند شما را از دیه و تعزیر معاف کند اما باید توجه داشت که رعایت شرایط دفاع
مشروع از سوی شما، نیازمند اثبات است.
۴- به سبب وجود جزئیات زیاد در پرونده شما برای دریافت راهنمایی دقیق تر لازم است پرونده شما مفصلا مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.

با سلام اول باید ادعای خود را ثابت کنید و اگر دفاع بوده با توجه به بعضی شرایط این امکان وجود دارد ولی برای پاسخ بهتر باید مدارک شما رویت گردد.

بنام خدا،اظهارات ضد و نقیض شهود به نفع شماست اما این کافی برای عدم پرداخت دیه از جانب شما نیست و باید سایر اظهارات و دلایل بررسی گردد.

بااحترام
اگه زیر بودید چطور اونها در زمین افتاده بودن پس نیاز به بررسی بیشتر دارد تا بتوانید تبرئه شوید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط