🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونم خودم سند رو بازداشت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۸

با سلام. ببخشید میخواستم بدونم برای اینکه ضمانت کسی رو که در حال حاضر در زندان است رو بکنم باید از دادگاه برای ان شخص نامه بگیرم که سند گرو بزارم و سند بازداشت کنم یا لازم به نامه نیست میتونم خودم سند رو بازداشت کنم و نامه بازداشت رو به دادگاه ارائه بدم برای ازادی زندانی

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تودیع وثیقه درخواست خود را به اجرای احکام دادگاه ارایه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
ضامن یا وثیقه گذار نسبت به معرفی مال به مرجع قضایی اقدام میکند و درخواست ضمانت از موضوع را تسلیم مرجع مذکور خواهد نمود لیکن در صورت قبولی، دستورات مقتضی صادر خواهد گردید

برای تودیع وثیقه ابتدا به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست خود را تقدیم نمایید

با درود
می‌بایست به شعبه اجرای احکام مراجعه و این درخواست را مطرح نمایید.

سلام و درود
به شعبه مراجعه و اقدامات لازم جهت تودیع وثیقه را صورت دهید
موفق و موید باشید

سلام
به شعبه مربوطه مراجعه و درخواست قبول تودیع وثیقه خود را به همراه مدارک شناسایی و کپی سند مالکیت خود تقدیم شعبه نمایید

باید از طریق دادگاه اقدام کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط