آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با سلام بنده محکوم به پرداخت ۷۰۱ عدد سکه شدم و ابلاغ اجرائیه اومد که نوشته تا ده روز تایین تکلیف و تا سی روز درخواست اعسار بدین الان پانزده روز گذشته من هیچ اقدامی نکردم که امروز اس ام اس اومد که پرونده شما به اجرا مدنی واصل شد در ضمن هیچ مالی ندارم جز حقوقم الان من میتونم درخواست اعسار و تقسیط بدم یا حکم جلب برام میگیرن با تشکر.
با سلام. در صورتی که تا ۳۰ روز از زمان ابلاغ اجراییه، دادخواست اعسار را ثبت نمایید، بدون وثیقه به خواسته شما رسیدگی میشود، در غیر این صورت (بعد از ۳۰روز) جلب می شوید و با اخذ وثیقه میتوانید تا مشخص شدن وضعیت دادخواست اعسار آزاد باشید.
با سلام طبق قانون چنانچه محکومعلیه خارج از مهلت مقرر ضمن ارائه صورت کلیه اموال خود، دعوای اعسار خود را اقامه کند، هرگاه محکومله یعنی طلبکار آزادی وی را بدون اخذ تامین بپذیرد یا محکومعلیه (یعنی شما ) به تشخیص دادگاه کفیل یا وثیقه معتبر و معادل محکومبه(یعنی میزان بدهی ) ارائه نماید، دادگاه با صدور قرار قبولی وثیقه یا کفیل تا روشن شدن وضعیت اعسار از حبس محکومعلیه خودداری و در صورت حبس، او را آزاد میکند. در صورت رد دعوای اعسار به موجب حکم قطعی، به کفیل یا وثیقهگذار ابلاغ میشود که ظرف مهلت بیست روز پس از ابلاغ واقعی نسبت به تسلیم محکومعلیه اقدام کند. در صورت عدم تسلیم ظرف مهلت مذکور حسب مورد به دستور دادستان یا رئیس دادگاهی که حکم تحت نظر آن اجراء میشود نسبت به استیفای محکومبه و هزینههای اجرایی از محل وثیقه یا وجهالکفاله اقدام میشود. در این مورد دستور دادگاه ظرف مهلت ده روز پس از ابلاغ واقعی قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر است. نحوه صدور قرارهای تامینی مزبور، مقررات اعتراض نسبت به دستور دادستان و سایر مقررات مربوط به این دستورها تابع قانون آیین دادرسی کیفری است.