🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونن از مدارک من سوء استفاده کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۴

سلام.چند وقت پیش در برنامه ی شیپور اگهی استخدامی زدن و برای و برای ثبت نام عکس از شناسنامه و کارت ملی خواستن و مقداری پول به محض گرفتن گوشی و خاموش کردن حالا نگران

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

بلی احتمال دارد سعی کنید به هر شخص و اسمی در سیستم مجازی اعتماد نکنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

" با سلام"
میتوانید به جرم کلاهبرداری علیه ایشان شکایت نمایید
امکان سوء استفاده با عکس وجود ندارد

بسمه تعالی : هر نوع سواستفاده که باشد جرمی متحمل شما نیست زیرا اصل مدرک نزذ خود شماست و بنظر این حقیر مقصودشانهمون گرفتن وجه بوده زیرا برای سواستفاده از مدرک شما داشتن اصل آن ملاک است .. روزانه هزاران نفر تصویر مدارک خود را به سایتهای گونانگون ارسال میکنند و خطری متوجه ایشاتن نیست .. زمانی متوجه خطر خواهید بود که اصل مدرک را گم کنید یا برای کسی ارسال فرمایید ..
لذا نگرانی ندارد و فقط از نظر پرداخت وجه که نوعی کلاهبرداری محسوب میگردد میتوانید از طریق مراجع مربوطه( پلیس فتا ) اقدام فرمایید

بلی احتمال دارد سعی کنید به هر شخص و اسمی در سیستم مجازی اعتماد نکنید

با سلام
متاسفانه با گسترش جرایم کلاهبرداری ، پولشویی و فیشینگ از طریق فضای مجازی ، امکان هر گونه سوء استفاده از مدارک ممکن میباشد لذا بهتر است بصورت کتبی ماوقع را به پلیس فتا گزارش دهید تا در آینده مشکلی برای شما پیش نیاید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط