🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونه از بیمه من هم استفاده کنه بدون اینکه من متوجه بشم یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۰۷

تصادف با موتور سوار با باز کردن درب
با توجه به نداشتن مدارک مسه گواهینامه و کارت موتور ع د متوافق بین من و موتورسوار رفتیم بیمه بیمه گفت چون گواهینامه نداره موتور سوار افسر تخلف کرده و باید کروکی می کشیده . اصل مدارکه من و دار و به موتورسوار گفت بره از همون افسر کروکی بگیره بیاد بعد از یک ماه افسر کروکی نمیکشه و کپی کدارک من و عکس بیمه دستش هست حالا میخواد من توافقی ۵۰۰ هزار تومن بهش بدم و من میخوام بدم اما نمی دونم بعدا با داشتن کپی از مدارک من و کامل کردن مدارک خودش میتونه از بیمه من هم استفاده کنه بدون اینکه من متوجه بشم یا نه ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگه به توافق نقدی رسیدی بایدبیمه نامه رو از ایشان بگیری ورسیدی مبنی براتوافق نقدی ازایشان بگیری ودرصورت پرداخت نقدی ایشان نمیتواند ازبیمه نامه شما استفاده کند،زمان استفاده ازبیمه شماهم بایدحضورداشته باشی جهت پرداخت خسارت.درغیراینصورت که شماحضورنداشته باشی ازبیمه شما استفاده کندتخلف بیمه خسارت وشخص هردو اثبات میشود ومیتوانی ازهردوشکایت خیانت درامانت طرح کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط